Sprogrejse til Chester i England

SPROGREJSE MED REJSELEDER 2023

CHESTER I ENGLAND

2 UGER I SOMMERFERIEN

25. JUNI - 8. JULI 2023

Sprogrejsen er for unge på 13-16 år og 17+ år. 

Er du 13-16 år går du på en sprogskolen kun for jer unge. I har 20 lektioner engelsk sprogkursus om ugen. Om eftermiddagen og aftenen er der forskellige aktiviteter. Ud over maks. 5 danske elever, går der unge fra mange forskellige lande. 

Er du 17+ år går du på en sprogskole for voksne. Ud over sprogkurset kan du i fritiden frit vælge, hvad du har lyst til at lave. Sprogskolen tilbyder masser af aktiviteter og udflugter, og du tilmelder dig det, du har lyst til at deltage i og betaler direkte til sprogskolen. 

Uanset alder bor du hos en værtsfamilie, hvor du får morgen- og aftensmad. 

Du rejser sammen med en lille gruppe danskere (maks. 5 på 13-16 år og maks. 3 på 17+ år). I har også en dansk rejseleder med, som er med på hele rejsen. 

Vi rejser i en lille gruppe, så du hurtigt lærer de andre i gruppen at kende. I kan støtte hinanden i at øve det engelske, og I får masser af oplevelser sammen. I får også oplevelser sammen med sprogskolens mange andre elever, der kommer fra lande fra hele verden. De er også alle rejst til Chester for at blive bedre til engelsk og have en sjov og god sommerferie. 

Læs mere i brochuren, som du kan downloade i den røde kasse til højre på siden. 

DET SIGER KURSISTERNE:

Jeg har fået så mange gode venner rundt omkring i hele Europa, som jeg ved, jeg vil holde kontakten med!

Johanne Haaning, 15 år
Rabat, 28 dage.


Ballum IT 2011