Sprogrejse til byernes by Chicago.

Chicago er beliggende ved Lake Michigan i midten af det vestlige USA. Det er den største og mest besøgte by i Staten Illionis. De lokale mener, at intet kan overgå Chicago hvad oplevelser angår og det er specielt om sommeren, at byen summer af energi og aktivitet.

Besøg de mange museer og gallerier. Shedd Aquarium, Lincoln Park Zoo eller nyd de mange sensationelle shows med live musik, dans eller opera. Restauranter i verdensklasse, et hav af shoppingsmuligheder og oplevelser af en hver art.

En spændende gangsterrundtur i Chicago er næsten også et must, da det var her USA’s mest kendte gangster, Al Capone, holdte til. Al Capone anses for at være skyldig i 4-500 mord, men det blev skattesvig som gjorde, at han blev dømt til 11 års fængsel pga. de mange lyssky forretninger han drev.

Find flere informationer om Chicago i den røde menu til højre.
DET SIGER KURSISTERNE:

I var Super gode til at hjælpe mig, da jeg ville skifte familie! Jeg er rigtig glad for at jeg valgte jeres firma! Jeg er rigtig glad for at jeg gjorde det her! Det har været en oplevelse som jeg ikke vil glemme!

Anne Frederiksen , 17 år
Bournemouth , 14 dage.


Ballum IT 2011