Eksamenskursus

Planlægger du et ophold af længere varighed, anbefaler vi, at du afslutter dit ophold med en eksamen, så du ud over dit kursusbevis også får et eksamensbevis på dine sprogkundskaber med hjem i bagagen. Sprogskolerne tilrettelægger et forløb forud for eksamenen, så du får så godt et resultat som muligt. Mange forberedende eksamenskurser varer 10-12 uger, mens andre varer ca. 4 uger. 

Et eksamensbevis kan bruges som bilag i dit CV. Visse eksaminer er også adgangsgivende sproglige vurderinger til internationale uddannelser verden over. F.eks. kræves en IELTS-eksamen med et min. resultat for at blive optaget på et engelsktalende college/universitet. Derudover kan du samle point til kvote 2, hvis du holder et sabatår og skal bruge lidt ekstra for at komme ind på din drømmeuddannelse. 

Eksamen finder sted flere gange årligt, hvor eksamensdatoerne er fastlagt fra centralt sted. Derfor er eksamensdatoerne ens verden over alt afhængig af sprog og eksamenstype. 


Under destinationer kan du vælge den verdensdel du vil rejse til og derefter vælger du land og by. Under byen finder du, i den røde menu til højre, informationer om skolen har eksamensforberedelseskurser. Du kan også kontakte os, så finder vi sammen den løsning der passer bedst til dine behov.  

 
 
 
DET SIGER KURSISTERNE:

Undervisningen var rigtig god med små hold og gode lærere. Fritidsaktiviteterne var rigtig gode, og det var fedt, at man selv bestemte hvad man ville deltage i. Det gjorde det let at komme i kontakt med de andre kursister.

Emma, 18 år
Berlin, 13 dage.


Ballum IT 2011