Sprogkurser

Gode sprogkundskaber bliver stadig vigtigere – især for os som borgere i et land med et sprog, der er meget lidt udbredt. Det kan være nødvendigt at styrke kundskaberne for at følge med i skolen, forbedre sine jobsøgningsmuligheder, forberede sig til en uddannelse eller af ren og skær interesse for en kultur og et land. 
 
Den bedste måde at lære et sprog på er ved at omgive sig med og leve i sproget. Det gør du ved at opholde dig i et land, hvor sproget tales som modersmål. På en sprogrejse har du undervisning med rettelse af grammatik, udbygning af ordforråd, lærer om talemåder, ordsprog m.m. Mange sprog tales i flere lande med forskellige kulturer, som er med til at give sproget forskellige nuancer og charme. 
 
Bundgård Sprogrejser udbyder en bred vifte af sprogkurser verden over. Kurserne varetages af internationale professionelle sprogskoler, som vi har udvalgt som de bedste på markedet. 
 

Ved du allerede hvilket kursus der egner sig bedst til dine behov, læs mere om kurserne her eller vælg sprogkurser i menuen til venstre. 

 
DET SIGER KURSISTERNE:

Det lå meget centralt og bygningen var gammel, men fancy. Lærerene var søde og venlige.

Cecilie Knudsen, 17 år
Dublin , 4 dage.


Ballum IT 2011