Sprogkurser

Gode sprogkundskaber bliver stadig vigtigere – især for os som borgere i et land med et sprog, der er meget lidt udbredt. Det kan være nødvendigt at styrke kundskaberne for at følge med i skolen, forbedre sine jobsøgningsmuligheder, forberede sig til en uddannelse eller af ren og skær interesse for en kultur og et land. 
 
Den bedste måde at lære et sprog på er ved at omgive sig med og leve i sproget. Det gør du ved at opholde dig i et land, hvor sproget tales som modersmål. På en sprogrejse har du undervisning med rettelse af grammatik, udbygning af ordforråd, lærer om talemåder, ordsprog m.m. Mange sprog tales i flere lande med forskellige kulturer, som er med til at give sproget forskellige nuancer og charme. 
 
Bundgård Sprogrejser udbyder en bred vifte af sprogkurser verden over. Kurserne varetages af internationale professionelle sprogskoler, som vi har udvalgt som de bedste på markedet. 
 

Ved du allerede hvilket kursus der egner sig bedst til dine behov, læs mere om kurserne her eller vælg sprogkurser i menuen til venstre. 

 
DET SIGER KURSISTERNE:

Jeg har været meget tilfreds med Bundgård Rejsers service :).Deres info-møder var rigtig gode og vi fik meget information inden vi skulle afsted. Det var rigtig godt at have en rejseleder med, som man kunne gå til, hvis der opstod et problem.

Emilie Sylvest, 16 år
Bournemouth, 20 dage.


Ballum IT 2011