Holdstørrelse

Du bliver undervist i en international klasse med 10-15 kursister fra forskellige lande. Du lærer mest, når du er tvunget til at bruge sproget aktivt. Derfor tilbyder vi udelukkende internationale klasser, hvor dine lærere og de fleste af dine medkursister ikke taler dansk. Sprogskolerne tilstræber, at der er så få af samme nationalitet som muligt i hver klasse. 
 
Det er også muligt at vælge en minigruppe med 4-8 kursister. Dette er typisk for voksne eller erhvervsfolk fra 25 år og et rigtigt godt valg, hvis du har få uger til en sprogrejse. 
 

Ved du hvilket land du vil rejse til for at lære det ønskede sprog? Vælg destinationer i menuen til venstre og vælg land og derefter by. Under byen finder du i den røde menu til højre flere informationer om byen og skolen.

 
DET SIGER KURSISTERNE:

Intrax kan helt sikkert anbefales. Meget professionelle i deres arbejde og sørger virkelig for at man får den bedste velkomst, og at man føler sig tilpas. Undervisningen var super og lærerene var SÅ søde. Jeg er i hvertfald meget tilfreds!

Mehran Alizadeh, 19 år
Chicago, 28 dage.


Ballum IT 2011