Holdstørrelse

Du bliver undervist i en international klasse med 10-15 kursister fra forskellige lande. Du lærer mest, når du er tvunget til at bruge sproget aktivt. Derfor tilbyder vi udelukkende internationale klasser, hvor dine lærere og de fleste af dine medkursister ikke taler dansk. Sprogskolerne tilstræber, at der er så få af samme nationalitet som muligt i hver klasse. 
 
Det er også muligt at vælge en minigruppe med 4-8 kursister. Dette er typisk for voksne eller erhvervsfolk fra 25 år og et rigtigt godt valg, hvis du har få uger til en sprogrejse. 
 

Ved du hvilket land du vil rejse til for at lære det ønskede sprog? Vælg destinationer i menuen til venstre og vælg land og derefter by. Under byen finder du i den røde menu til højre flere informationer om byen og skolen.

 
DET SIGER KURSISTERNE:

Skolen i Bristol var super fin. Lærerne og undervisningen var utrolig god og holdsammensætningen perfekt. Jeg har helt sikkert været tilfreds med jeres service. I har været søde og hjælpsomme lige fra starten af, så det takker jeg for.

Line Hartvig, 19 år
Bristol, 14 dage.


Ballum IT 2011