Værtsfamilie

Værtsfamilie er vores mest populære form for indkvartering. Hos en værtsfamilie bliver du tvunget til at bruge sproget aktivt, og du får samtidig indsigt i landets kultur og traditioner. Ingen er bedre til at give dig tips om lokale events og begivenheder som de lokale selv. 
 
En værtsfamilie er en lokal familie, som kan bestå af en mor og far med hjemme- eller udeboende børn, eller en enlig voksen med eller uden børn. Fælles for alle værtsfamilierne er, at de ønsker at have en eller flere sprogkursister fra udlandet boende i en periode. 
 
Værtsfamilieindkvartering er den billigste form for indkvartering, da du har halvpension (morgen- og aftensmad) inkluderet i prisen. Nogle sprogskoler tilbyder kvartpension (morgenmad alene) eller helpension (alle tre hovedmåltider).
 

Har du besluttet dig for hvilket land du vil rejse til? Vælg destinationer i menuen til venstre og vælg den verdensdel du vil rejse til.

DET SIGER KURSISTERNE:

generelt et fantastisk sted, med virkelig søde mennesker - og de arrangerer også mange sjove ture/aktiviteter for eleverne i fritiden. Virkelig anbefalesværdigt! Bundgård Rejser har ikke været andet end hjælpsomme og søde igennem hele processen

Jacqueline Mørk Hansen, 19 år
Chicago, 28 dage.


Ballum IT 2011