FAMILIER

Det er altid dejligt at rejse på ferie med hele familien, så man får nogle unikke oplevelser sammen. Mange sprogskoler kan modtage kursister i flere aldre fra 4 år og opefter. Børnene går på et kursus alt efter deres alder, mens forældrene går på et kursus for voksne med det ønskede antal lektioner – eller slapper af og går på opdagelse i området. 
 
Indkvarteringen kan være i lejlighed eller feriehus sammen. Værtsfamilie er også en mulighed, dog er der meget få værtsfamilier, der kan tage imod en familie på 4 eller derover. Vi har også haft familier, der har taget deres campingvogn med og boet på en nærliggende campingplads – med mulighed for ekstra ferie efter sprogkurset. 
 
Børnene vil som oftest gerne deltage i de inkluderede aktiviteter. Nogle sprogskoler tilbyder et familievenligt aktivitetsprogram for hele familien – det er dog ikke populært blandt alle unge (forældre har en tendens til at være pinlige). Familier er forskellige, så ring og tag en snak med os om jeres ønsker og muligheder. 
 
DET SIGER KURSISTERNE:

Skolen var rigtig god, og der var god undervisning. Min lærer underviste på en rigtig god og sjov måde. Jeg kunne meget godt lide hotellet. Alt var nemt at komme hen til og det var ikke svært at finde rundt.

Augusta Riegels Gudbergsen, 13 år
Melliah, 14 dage.


Ballum IT 2011