Sprogligt

Både i skolen, under fritidsaktiviteterne og i din indkvartering får du mulighed for at tale det sprog, du er rejst ud for at lære. Der er ingen af sprogskolernes ansatte, der taler eller forstår dansk. Du er derfor nødt til at tale fremmedsproget med alle, du møder under din sprogrejse.

Efter nogle ugers sprogrejse vil du tydeligt mærke, at du har udviklet dine sprogkundskaber, fordi du ikke har haft lejlighed til at tale dansk. Du vil opleve, at du også drømmer på sproget. Det betyder, at din underbevidsthed også arbejder med sproget og de mange indtryk, du får.

Når du kommer hjem, vil du opleve, at din selvtillid er blevet større, og du får meget mere ud af din vanlige undervisning, fordi du ved, at du kan klare dig sprogligt i udlandet. Vi hører ofte, at tidligere kursister deltager mere aktivt i timerne – ikke bare i de sproglige, men generelt.

 


Har du fundet det kursus der passer til dig? Vælg sprogkurser i menuen til venstre og læs mere om kurserne. Du er også meget velkommen til at kontakte os, så kan vi sammen finde frem til det kursus der passer bedst til dine behov.

DET SIGER KURSISTERNE:

Intrax kan helt sikkert anbefales. Meget professionelle i deres arbejde og sørger virkelig for at man får den bedste velkomst, og at man føler sig tilpas. Undervisningen var super og lærerene var SÅ søde. Jeg er i hvertfald meget tilfreds!

Mehran Alizadeh, 19 år
Chicago, 28 dage.


Ballum IT 2011