Varighed

Din sprogrejse kan vare fra 1 uge og op til et helt år. Det er op til dig, hvor mange uger din sprogrejse skal vare. Vi anbefaler minimum 2 ugers sprogkursus, da den første uge oftest går med at falde til. Derfor er det først fra opholdets anden uge, at sproget begynder at sidde fast.
 
Hvis du har kort tid til din sprogrejse, kan du vælge et intensivt kursus med f.eks. 30 lektioner pr. uge eller kombineret med enelektioner eller en minigruppe. Har du længere tid til din sprogrejse kan du vælge at eksamenskursus, så du får et eksamensbevis med hjem på dine sprogkundskaber.
 

Hvor lang tid kan du afsætte til et sprogkursus? Lad os vejlede dig til det korrekte kursus med størst muligt udbytte for dig, kontakt os eller meld dig til et af vore infomationsmøder. 

 
DET SIGER KURSISTERNE:

generelt et fantastisk sted, med virkelig søde mennesker - og de arrangerer også mange sjove ture/aktiviteter for eleverne i fritiden. Virkelig anbefalesværdigt! Bundgård Rejser har ikke været andet end hjælpsomme og søde igennem hele processen

Jacqueline Mørk Hansen, 19 år
Chicago, 28 dage.


Ballum IT 2011