Hvem er vi

Bundgård Sprogrejser formidler sprogrejser af høj kvalitet for både børn, unge, voksne og grupper. Siden 1989 har vi sendt kursister til lande i Europa, Nord-, Mellem- og Sydamerika, Sydafrika, Asien, Australien og New Zealand. 
 
Vi samarbejder med nøje udvalgte sprogskoler - dem vi finder er de bedste internationalt anerkendte sprogskoler med erfarne lokale lærere. Vi arrangerer hele din sprogrejse med undervisning, indkvartering, rejse og forsikringer. Ønsker du ikke at købe hele pakken, men f.eks. kun sprogkurset, kan dette også lade sig gøre. 
 
 
En personlig rejse - et personligt bureau
Vi ved, at en sprogrejse er en meget personlig rejse og ikke kan sammenlignes med den årlige charterrejse. Vi ved, at du har et meget specifikt formål med din sprogrejse; Den skal være med til at præge din fremtid. Vi har det derfor også rigtig godt med at være det lille og personlige bureau, hvor vi går højt op i hver enkelt kursists sprogrejse – og allerhelst vil vi gerne med i kufferten.
 
Vi foretrækker at samarbejde med selvstændige sprogskoler og undgår gerne de store kæder. Det er vigtigt for os, at den personlige service, du får hos os fortsætter, når du kommer ud på sprogskolen. 
 
 
Internationalitet 
Vi går meget op i, at din sprogrejse er så international som muligt, så du får de bedste muligheder for at øve sproget i praksis. Da der er startdato året rundt, er det tilfældigt, hvis du starter på sprogskole samtidig med en anden dansk kursist. Så oftest vil du opleve, at du er den eneste dansker på skolen. 
 
 
Små grupper med rejseleder
Vores grupper for unge er med vilje meget små med maks. 15 kursister pr. gruppe. Dette sikrer, at du har trygheden ved at være sammen med andre danskere, og samtidig masser af muligheder for at blande dig med de andre internationale kursister, så du får brugt sproget mest muligt.
 
Vores erfaring med små grupper er desuden, at I passer rigtig godt på hinanden - der er ikke nogen, der får lov til at stikke ud fra det sociale - alle skal være med i fællesskabet, og der bliver som reglen grædt en del tårer ved bagagebåndet i København ved hjemkomsten. 
DET SIGER KURSISTERNE:

Jeg synes skolen var god. Kunne godt lide den opdelte undervisning, det gjorde vi fik meget mere intensiv undervisning der passede til vores niveau. Vores lærer, John, formåede at undervise på en lærerig måde med en masse sjove inputs

Helene Nhan Hermind , 17 år
Dublin , 6 dage.


Ballum IT 2011