Indkvarteringen

Indkvarteringen er en stor del af din sprogrejse. Det er derfor vigtigt, at du vælger den form for indkvartering, der passer bedst til dig afhængigt af, om du er meget social, ønsker indblik i det lokale og kulturelle eller værdsætter din privatsfære. 
 
 
Værtsfamilie
Værtsfamilie er den bedste løsning for dig, der ønsker at øve sproget mest muligt, da de fleste værtsfamilier udelukkende taler deres eget modersmål. Du har oftest dit eget værelse og er sammen med familien ved måltiderne, hvor I kan tale om helt almindelige dagligdags ting, og du kan få tip til ting at se og gøre i byen.
 
Værtsfamiliens liv bliver dog ikke sat på standby under dit ophold - de skal fortsat på arbejde, i skole, til sport osv. Du får dit eget liv på sprogskolen sammen med de andre kursister, så de fleste kursister ser ikke deres værtsfamilie særlig meget. 
 
 
Kollegium/delelejlighed
Er du en social person, der nemt får nye venner, kan du vælge at bo på kollegium eller i delelejlighed. Her har du megen frihed og sørger selv for din mad. Du skal være opmærksom på, at de andre beboere ikke er forpligtet til at være sammen med dig. Fællessproget er oftest engelsk uanset hvilket land, du befinder dig i.
DET SIGER KURSISTERNE:

generelt et fantastisk sted, med virkelig søde mennesker - og de arrangerer også mange sjove ture/aktiviteter for eleverne i fritiden. Virkelig anbefalesværdigt! Bundgård Rejser har ikke været andet end hjælpsomme og søde igennem hele processen

Jacqueline Mørk Hansen, 19 år
Chicago, 28 dage.


Ballum IT 2011