Rejseforsikring

Mange har i forvejen en rejseforsikring som en del af indboforsikringen, et kreditkort, en forening eller andet. Der findes mindst 10 gange så mange undtagelser for forsikringernes dækninger, som der findes forsikringer i Danmark. Nogle af de argumenter vi hører fra vores kursister er, at de ikke er dækket af deres forsikring, fordi de er indskrevet på en skole, rejser i mere end x antal dage, rejser uden forældrene, rejser uden for Europa eller andet. Kontakt derfor dit forsikringsselskab og få klarlagt, om du er dækket på din sprogrejse.
 
Vi tilbyder en rejseforsikring gennem Europæiske Rejseforsikring. Du kan vælge imellem en Plus- eller Basis-dækning, som kan tegnes for rejser i op til 18 måneder. Dertil kan du tilkøbe tillægsforsikringerne Bagage og Ulykke. Forsikringerne kan tegnes både som årsrejseforsikringer og som enkeltrejseforsikringer alt efter din sprogrejses varighed. Du kan læse om Europæiskes forsikringer og deres dækninger samt se priser på: www.er.dk
 
Mange forsikringsselskaber betinger sig, at du har det blå kort. Europæiske Rejseforsikring har valgt, at de ikke stiller dette krav, da det blå kort dækker meget forskelligt alt afhængig af land og område og ofte med en egenbetaling til følge. Du er derfor fuldt ud dækket og sikker på sygebehandling uden egenbetaling med Europæiske Rejseforsikring. Derimod har Europæiske Rejseforsikring en selvrisiko på kr. 500, som du kan fravælge. 
DET SIGER KURSISTERNE:

To uforglemmelige uger, som har givet mig blod på tanden til at tage tilbage til London og forbedre mit engelsk endnu mere.

Jasmin Anton, 22 år
London, 14 dage.


Ballum IT 2011