Gode råd

Gode råd til din sprogrejse er ikke dyre – de er nødvendige og velmente, for at du får så god en oplevelse som mulig. Tal gerne med andre, der har været på sprogrejse – de kan give dig en masse gode tips om, hvad du kan forvente. 
 
Rent praktisk er der selvfølgelig også en masse, du skal huske. Du får en håndbog og en huskeseddel af os, inden din afrejse, så du får kan få styr på, hvad du skal pakke, og her giver vi dig også de sidste gode råd inden din afrejse. 
 
Vi står naturligvis til rådighed med hjælp og vejledning både før og under dit ophold. Sprogskolerne har vores nødnummer og kan kontakte os uden for vores åbningstider, hvis der skulle opstå en nødsituation. På sprogskolen kan du altid få hjælp døgnet rundt. Så spørg endelig skolen eller os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for hjælp. 
 

 

DET SIGER KURSISTERNE:

Jeg synes skolen var god. Kunne godt lide den opdelte undervisning, det gjorde vi fik meget mere intensiv undervisning der passede til vores niveau. Vores lærer, John, formåede at undervise på en lærerig måde med en masse sjove inputs

Helene Nhan Hermind , 17 år
Dublin , 6 dage.


Ballum IT 2011