Holdsammensætning

Holdene sammensættes ud fra kursisternes sproglige niveau. Kursisterne kommer fra mange forskellige lande med forskellig sproglig forudsætning, alder og baggrund. Sprogskolerne ønsker så internationale hold som muligt. 
 
De fleste danskere er dygtigere til det talte sprog sammenlignet med det skrevne sprog. For mange udlændinge er det omvendt, fordi grammatik ofte er en vigtig forudsætning for at kunne mestre deres eget sprog korrekt. Derfor kan du opleve, at din sidemand i klasseværelset er bedre til det skrevne som det talte sprog. Denne forskel kan I begge lære meget af og giver en god dynamik i undervisningen. 
 

Har du besluttet dig for hvor i verden du vil tage et sprogkursus? Vælg destinationer i menuen til venstre og vælg hvilken verdensdel du vil rejse til, derefter vælger du hvilket land og hvilken by du ønsker at rejse til.

Tilmeld dig et af vores infomationsmøder i menuen til venstre, så kan vi tage os en god snak om dine muligheder for et sprogkursus i udlandet. Sammen finder vi den helt rigtige løsning.  

 
DET SIGER KURSISTERNE:

Intrax kan helt sikkert anbefales. Meget professionelle i deres arbejde og sørger virkelig for at man får den bedste velkomst, og at man føler sig tilpas. Undervisningen var super og lærerene var SÅ søde. Jeg er i hvertfald meget tilfreds!

Mehran Alizadeh, 19 år
Chicago, 28 dage.


Ballum IT 2011