Kulturforståelse

Du skal være indstillet på at være langt væk fra dine vante omgivelser, og du skal kunne indordne dig under forhold, der er forskellige fra, hvad du er vant til – det gælder både skolen, hvordan du bor og maden. 
 
Der kan være forskel på levestandarden fra Danmark til det land, du er gæst i. Derudover er der forskel på, hvordan man gør i andre lande, indretter sig, opdeler dagen m.m. I Tyskland og Spanien spiser man f.eks. varm mad midt på dagen. I USA bruger man kun gaflen, når man spiser. De har som reglen ikke et sofabord i England. 
 
Husk du er gæst, og kulturen i landet er en stor del af sproget og sprogforståelsen. Du lærer rigtig meget ved at suge til dig om landet – og du lærer endnu mere om din egen kultur og dine værdier. Måske er der ting ved Danmark og det at være dansk, du vil sætte endnu mere pris på, når du har boet i udlandet et stykke tid. 
DET SIGER KURSISTERNE:

Skolen i Bristol var super fin. Lærerne og undervisningen var utrolig god og holdsammensætningen perfekt. Jeg har helt sikkert været tilfreds med jeres service. I har været søde og hjælpsomme lige fra starten af, så det takker jeg for.

Line Hartvig, 19 år
Bristol, 14 dage.


Ballum IT 2011