VOKSNE

Sprogskolerne har året rundt kurser for voksne. Der er mange forskellige årsager til at tage på et sprogkursus – måske skal du bruge et sprogkursus i forbindelse med dit arbejde, til at forberede dig til videre studier, for at afprøve det lærte fra aftenskole i praksis, som del af et sabbatår, hvor du skal salme point eller andet. 
 
Du kan have forskellige krav til din sprogrejse som varigheden, rejsetidspunktet, aldersgrænsen, destinationen, antal kursister på holdet, undervisningsemner, niveau eller andet. Vi arrangerer din sprogrejse sammen med dig ud fra dine ønsker og planer. 
 
Aldersgrænsen for voksenkurser sættes af den enkelte sprogskole. Mange sprogskoler vælger at acceptere kursister fra min. 16 år, mens andre forlange en min. alder på 18 år. Visse kurser kræver en min. alder på 25 år f.eks. businesskurser eller endda min. 50 år ved 50+ sprog- og kulturkurser. 
 
DET SIGER KURSISTERNE:

Skolen i Bristol var super fin. Lærerne og undervisningen var utrolig god og holdsammensætningen perfekt. Jeg har helt sikkert været tilfreds med jeres service. I har været søde og hjælpsomme lige fra starten af, så det takker jeg for.

Line Hartvig, 19 år
Bristol, 14 dage.


Ballum IT 2011