Sprogrejser til afrikas sydspids Cape Town

Cape Town ligger i den sydvestlige del af Sydafrika, og er en af landets største byer. Sydafrika er et betagende smukt land, som byder på masser af muligheder for fantastiske naturoplevelser. Der er flere muligheder for at tage på safari og opleve den afvekslende natur med de mange vilde dyr på nært hold.

Mange anser Cape Town for at være en af de smukkeste beliggende byer i hele verden. Byens varetegn er det flade bjerg Table Mountain, hvorfra man har en imponerende udsigt over Cape Town og de to have, Atlanterhavet og Det indiske Ocean, som mødes ved bjergets fod.

Sydafrika er et meget frodigt land, og selv midt i Cape Town er der mange grønne områder. Der er mange forskellige kulturer i Cape Town, som er delt op i flere områder. En af de mere kendte bydele er Bo-Kaap, som er et hollandsk område.

Find flere informationer om Cape Town i den røde menu til højre.

Skolen 

Sprogskolen i Cape Town ligger kun et stenkast væk fra den eksklusive strandpromenade, små 10 minutter kørsel fra midtbyen, og 5 minutters kørsel fra de mest populære strande. Skolen har 12 moderne undervisningslokaler, udendørsområde, selvstudieområde, et bibliotek og en stor elevlounge. Derud over er der gratis Wi-Fi på skolden.

Indkvarteringen 

Under dit ophold i Cape Town kan du bo på flere forskellige måder. Hos en lokal værtsfamilie får du dit eget værelse og halvpension er inkluderet. Der findes også flere former for kollegier/lejligheder hvor du bor sammen med andre internationale folk som også er på besøg i Cape Town, med morgenmad inkluderet. Derudover er hotel, bed & breakfast eller backpacker hostels også en mulighed.

Fritiden 

I din fritid arrangerer skolen forskellige aktiviteter og udflugter som du, hvis du har lyst, kan deltage i. Det kan være grillaftener, casino aften, sport, vinsmagning og besøg på lokale markeder og seværdigheder. Udflugter ligger ofte i weekender, og kan være ture til Cape the Good Hope, dykning med hajer, skydiving i vande eller surferlektioner. omkring. 

Transport 

Benytter du dig af skolens indkvartering, er det gratis at blive hentet i lufthavnen og kørt til din indkvartering. Du kan også tage en bus eller taxa og på egen hånd finde vej til din indkvartering.
DET SIGER KURSISTERNE:

Der var fine fritidsaktiviteter, og skolen opfordrede til socialt samvær, så sproget også kunne øves efter skoletid.

Lise Holm Jørgensen, 61 år
Genova, 13 dage.


Ballum IT 2011