Storby, kultur og natur

Tag på sprogrejse til Canada og nyd storbysliv og landets helt fantastiske natur.

Ca. halvdelen af Canada er dækket af skov, der er et utal af blanke søer og naturligvis bjergene, hvor The Rocky Mountains absolut skal nævnes. Vandfaldet Niagara Falls, hvor de store vandmasser brager ned i dybet, er et imponerende sted at besøge.

Langs vestkysten er det populært at kigge på de forskellige hvalarter, som boltrer sig i vandet. British Columbia har det største antal indianerstammer i Canada og vil du se cowboys, så finder du dem på de kæmpe store kvægfarme i højlandet.

Mange tror fejlagtigt, at Toronto er Canadas hovedstad, fordi det er den største by i landet, men det er Ottawa, der har titlen som landets hovedstad.

Uanset hvilken by eller område af Canada du vælger at tage på sprogrejse til, så tager du mange natur- og kulturelle oplevelser med dig hjem og samtidigt har du forbedret dine sprogkundskaber.

Vælg en by på kortet eller i menuen til højre og få flere informationer.
DET SIGER KURSISTERNE:

Værtsfamilien, jeg boede hos, var virkelig imødekommende og talte meget med mig, så jeg fik talt rigtig meget engelsk i fritiden, og de tog mig med ind i deres hverdag og inviterede mig bl.a. med til en cricket match.

Phillip Lyngbek, 17 år
York, 14 dage.


Ballum IT 2011