Overraskende kontraster og ekstrem skønhed

En sprogrejse til det lange og smalle land Chile bliver en oplevelse for livet. Bo hos en værtsfamilie og kom tæt på den chilenske kultur, nyd bylivet men tag også på opdagelse i den skønne og varierende natur.

Fra et af jordens mest tørre områder i det nordlige Chile til det kølige område i syd er der mange kontraster. I den mest sydlige del, som kaldes Tierra del Fuego – Ildlandet – ligger skærgårdskysten med fjorde, halvøer og øer i et antarktisk klima. I det centrale Chile er klimaet subtropisk, her dyrkes der bl.a. majs, hvede og tobak og omkring Santiago den berømte chilenske vin.

Historisk er Chile også meget spændende f.eks. er landet gået fra diktatur til et demokrati og alene der ligger der meget historie.

Chile er et perfekt land til at forbedre dine spansk kundskaber i, hvor du samtidig får oplevelser ud over det sædvanlige!

Vælg en by på kortet eller i menuen til højre og få flere informationer.
DET SIGER KURSISTERNE:

generelt et fantastisk sted, med virkelig søde mennesker - og de arrangerer også mange sjove ture/aktiviteter for eleverne i fritiden. Virkelig anbefalesværdigt! Bundgård Rejser har ikke været andet end hjælpsomme og søde igennem hele processen

Jacqueline Mørk Hansen, 19 år
Chicago, 28 dage.


Ballum IT 2011