Oplevelser for livet

Tag på sprogrejse til Ecuador der med frodig jungle, badestrande, Andesbjergene og en farvestrålende indianerkultur venter på at give dig oplevelser for livet.

Ecuador er opdelt i fire meget forskellige regioner. La Costa er tropisk med en tør sæson fra maj til december og en våd og regnfuld sæson fra januar til april. Der er badestrande ved hyggelige fiskebyer, som strækker sig langs kysten.

La Sierra består af de knejsende Andesbjerge i en højde på 2.400 meter med dybe dale, som har forårsagtigt vejr hele året, og fantastiske vulkaner som Cotopacxi på 5.800 meter dominerer denne landsdel.

El Oriente er Amazonas regnskov, hvor det konstant regner. Et besøg i Amazonjunglen er med kortere afstande og bedre transportforhold nemmere gennem Ecuador end noget andet land.

Galapagosøerne, som tilhører Ecuador, har et specielt mikroklima. Det er en drøm for naturelskere at komme til disse øer, hvor der lever kæmpeskildpadder, søløver, øgler, pelikaner og andre eksotiske dyr.


Vælg en by på kortet eller i menuen til højre og få flere informationer.
DET SIGER KURSISTERNE:

Aktiviterne er en god måde at lære kulturen og sproget på, fordi de foregår på spansk. Aktiviterne var også en god måde at lære de andre elever at kende

Christine Rahr Rasmussen, 19 år
Buenos Aires & Mendoza, 56 dage.


Ballum IT 2011