Sprogrejser med storby i Brisbane

Brisbane er hovedstaden i staten Queensland, som er den næststørste stat i Australien. Staten er kendt som solskinsstaten på grund af det behagelige klima med ca. 300 solskinsdage om året. Brisbane er en moderne og venlig by med en international atmosfære, og med oplevelser for enhver smag.

Der er mange spændende udflugtsmuligheder i nærheden af Brisbane og flere er oplagte mål for uforglemmelige weekendture, f.eks. til Fraser Island, som tiltrækker mange turister. Der er mange, der sejler ture mellem øerne og tager til Australiens mest berømte strandområde, Gold Coast med Surfer’s Paradise.

Ved Great Barrier Reef er det på med snorklen og se den fantastiske verden under vandet med alle de farvestrålende fisk. Mange vælger også at dykke i området og nogle tager ned et ”hotel-skib” ud for at kunne dykke på dybere vand og evt. tage et dykkercertifikat.

Find flere informationer om Brisbane i den røde menu til højre.

Skolen 

Sprogskolen ligger i hjertet af Brisbane med udsigt fra tagterrassen til Cityhall og flere af byens skyskrabere. Skolen ligger to minutters gang fra bredden af Brisbane River og Southbank Parklands. Du kan også hurtig komme til Queen Street Mall fra skolen. Skolen har til huse på 6. etage i en moderne kontorbygning med moderne indretning og aircondition. Skolen har fri internet og WiFi, opholdsrum med tv samt playstation og wii, tekøkken, tagterrasse og 12 Undervisningslokaler.

Indkvarteringen 

Du kan vælge at bo hos en lokal værtsfamilie, hvor du får eget værelse samt morgen- og aftensmad i hverdagene og alle tre måltider i weekender. Du kan også vælge at bo i dele-lejlighed, hvor du kan få ene- eller dobbeltværelse og du selv skal sørge for forplejning, eller du kan også vælge at bo på vandrehjem.

Fritiden 

Sprogskolen tilbyder hver eftermiddag en aktivitet mod egenbetaling, som du kan vælge at deltage i hvis du har lyst. Det kan f.eks. være at surfe, sejle havkajak og cykle moutainbike. Er du mere til det kreative kan du f.eks. gå på opdagelse i Aboriginal kunst, musik og dans.

Transport 

Mod egenbetaling kan du blive afhentet i lufthavnen. Du kan også på egen hånd finde vej til din indkvartering med offentlig transport.
DET SIGER KURSISTERNE:

Skolen var rigtig god, og der var god undervisning. Min lærer underviste på en rigtig god og sjov måde. Jeg kunne meget godt lide hotellet. Alt var nemt at komme hen til og det var ikke svært at finde rundt.

Augusta Riegels Gudbergsen, 13 år
Melliah, 14 dage.


Ballum IT 2011