Sprogrejser til fascinerende San Diego

TILBUD I PERIODEN 1. JANUAR - 31. MARTS 2019

Få 15% på al undervisning, når du deltager i et sprogkursus i ovennævnte periode. Dog ikke ved enetimer.

San Diego ligger ved den solrige sydkyst i Californien, og har derfor et meget behageligt klima med en gennemsnitstemperatur på 21 grader, der kan nydes året rundt. Der er smukke strande fordelt over en strækning på i alt 112 km. Der er masser af muligheder for aktiviteter af en hver art, og som kystby er der mange der dyrker vandsport. 

Der er masser af muligheder for sport, kultur, shopping, restaurantbesøg mv. og er man interesseret i nattelivet, er det bl.a. i det gamle restaurerede Gaslamp kvarter, man finder et stort udvalg af barer og diskoteker.

Der er en rig kulturel tradition indenfor musik, teater og kunst i San Diego. De mest populære attraktioner i San Diego er Wild Animal Park, San Diego Zoo, Sea World. Vil man gerne opleve noget andet end San Diego, så ligger byen ikke langt fra den mexicanske grænse og Los Angeles.

Find flere informationer om San Diego i den røde menu til højre.
DET SIGER KURSISTERNE:

I var Super gode til at hjælpe mig, da jeg ville skifte familie! Jeg er rigtig glad for at jeg valgte jeres firma! Jeg er rigtig glad for at jeg gjorde det her! Det har været en oplevelse som jeg ikke vil glemme!

Anne Frederiksen , 17 år
Bournemouth , 14 dage.


Ballum IT 2011