Tag på sprogrejse til smukke San Francisco

TILBUD I PERIODEN 1. JANUAR - 31. MARTS 2019

Få 15% på al undervisning, når du deltager i et sprogkursus i ovennævnte periode. Dog ikke ved enetimer.

San Francisco er en af USA’s smukkeste og mest berømte byer. Den er smuk fra alle vinkler. Tag f.eks. elevatoren op til cocktailbaren på toppen af Bank of America eller bliv på jorden og skate, løbe eller gå gennem den store folkemængde i byens gader og oplev de mange kulturer byen har at byde på.

I centrum er der masser af butikker, barer, teatre og restauranter. Det kan være svært at vælge, hvilken restaurant du gerne vil spise på, men måske byens top 100 over restauranter kan hjælpe dig. Se gadegøglerne optræde på Fisherman’s Warf til ære for turisterne, tag en tur i Golden Gate Park og hvil dine fødder eller skyl alle de nye indtryk ned i den japanske tehave.

Golden Gate Bridge stod færdigbygget i 1938 og er en af verdens mest fotograferede broer. I dag er broen San Franciscos varetegn. De stejle gader med sporvognene, som vi ser i så mange amerikanske film, bør prøves under dit ophold i San Francisco, og et besøg til det berømte og en gang verdens sikreste fængsel Alcatraz er også et besøg værd. Det står i dag som museum.

Find flere informationer om San Francisco i den røde menu til højre.
DET SIGER KURSISTERNE:

Skolen var virkelig god. Lærene var søde og sjove. Det var rigtig dejligt at vi ikke var så mange fra Danmark for så blev man mere tæt med dem der var med

Victoria, 13 år
Taunton, 14 dage.


Ballum IT 2011