Universitetsforberedelse

Et universitetsforberedende kursus giver dig gode redskaber til at få en god start på din uddannelse. Mange uddannelser foregår på engelsk, og mange undervisningsmaterialer er på engelsk, da det simpelt hen ikke kan betale sig at få alle materialer oversat til dansk. Overvejer du at tage en del af eller hele din uddannelse i et ikke-engelsktalende land, kan du selvfølgelig også tage et universitetsforberedende kursus på dette sprog. 
 
Kurserne varer oftest 3, 6 eller 9 måneder med faste startdatoer, så det passer med studiestart. Kurset bestå oftest af forskellige kurser som sprogkursus, eksamenskursus (til optagelse på et udenlandsk universitet), studieforberedelse (øvelse i at tage noter, tekstforståelse, fremlæggelse m.m), samtaler med sprogskolen om dine planer og optagelse på et universitet i dit studieland. Nogle sprogskoler tilbyder studiespecifik forberedelse som jura, medicin, markedsføring, økonomi, ledelse, hotelservicefag m.m. 
 
Sprogskolerne har et samarbejde med en lang række universitetet i landet. Samarbejdet sikrer, at du kan forsøge ind på universiteterne og er sikret optagelse, når du har deltaget i et universitetsforberedende kursus. Dermed er universitetet sikret, at du er bedst muligt forberedt på til universitetslivet i et andet land og kan klare studiet. 
 
DET SIGER KURSISTERNE:

Undervisningen var rigtig god med små hold og gode lærere. Fritidsaktiviteterne var rigtig gode, og det var fedt, at man selv bestemte hvad man ville deltage i. Det gjorde det let at komme i kontakt med de andre kursister.

Emma, 18 år
Berlin, 13 dage.


Ballum IT 2011